Perhepartio

Perhepartio on partiomaista toimintaa, joka on suunnattu alle 7-vuotiaille lapsille perheineen. Sen tarkoituksena on partioon tutustuttamisen ohella antaa lapsiperheille yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Vanhemmilla on mahdollisuus harrastaa yhdessä lapsen kanssa ja samalla tavata muita samanhenkisiä vanhempia säännöllisesti. Se on oiva kanava sekä lapsille että aikuisille tulla mukaan partiotoimintaan pidemmäksikin aikaa.

Perhepartiossa ei kuitenkaan haluta viedä sudenpentuikäkauden uutuudenviehätystä ja partio-ohjelman mukaiset aktiviteetit ja kokemukset säästetään sudenpentuikään. Partiomaisuus kuitenkin muistetaan ja partioperinteitä ylläpidetään.

Jokaisella alle kouluikäisellä tulee olla toiminnassa mukana vähintään yksi aikuinen omasta lähipiiristä: se voi olla äiti, isä, kummi, isovanhempi tai joku muu tuttu ja turvallinen aikuinen. Alle kouluikäiset lapset osallistuvat toimintaan aina mukana olevan aikuisen vastuulla ja valvonnassa. Perhepartioon ovat tervetulleita osallistumaan myös perheen vanhemmat sisarukset.

Maksut

Jäsenmaksut määräytyvät Suomen Partiolaisten ohjeiden mukaan, lippukuntamme ei erikseen kerää jäsenmaksuja. Jäsenmaksun maksanut on partio vakuutuksen piirissä.

Kaikilla perhepartioon osallistujilla tulee olla Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna.

Eli perhepartion osalta aikuisten maksu olisi 59,50 €/vuosi, 3–6-vuotiaat 12,25 €/vuosi ja 0–2-vuotiaat ovat maksuttomia.

Ja perheestä tulisi yhden aikuisen maksaa jäsen maksu sekä kaikkien 3–6-vuotiaiden lasten.

Kokoontumiset

Turun Mikaelin Sinisten kolo on osoitteessa:

Puistokatu 13 (Puutalo Puistokadun ja Puutarhakadun kulmassa). Sisäpihalla vain inva-pysäköinti.

Kokoontumisia tehdään sekä kololla että eri kohteissa lähialueilla.

Yhteydenpito

Perhepartiolaisilla on oma WhatsApp – sekä Facebook -ryhmä.

Nämä toimivat yhteydenpito kanavina huoltajien välillä, sekä sieltä saa yhteyden partiojohtajaan. Perhepartiovastaavaan voi ottaa myös suoraan yhteyttä, ks. tiedot löytyvät yhteistiedot sivulta.

Kotisivut ja sosiaalinen media

Tapaamisissa saatetaan kuvata, ja tuota kuvamateriaalia saatetaan käyttää lippukunnan kotisivuilla sekä -sosiaalisessa mediassa. Joten täythän jäsenhakemuksessa olevat kuva- sekä nimitietojen esiintymisluvat.

Syksyn teemana on RETKEILY