Kesäleiri

Piirileiri Otava 2020

Lounais-Suomen partiopiirin piirileiri Otava 2020 järjestetään 22.–29.7.2020 Rymättylän Maisaaressa. Leirille kutsutaan kaikki lounaissuomalaiset seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat sekä aikuiset partiolaiset. Lisätietoa leiristä osoitteesta https://www.piirileiriotava.fi/. Leirille ilmoittautuminen alkaa 1.11.

Piirileiri Otavan leirihinta on 220 euroa. Hintaan sisältyvät ruokailut, kuljetukset, ohjelmat ja mitä mahtavimmat kokemukset. Lippukunta tai tukiyhdistys saattaa tukea lippukuntalaisten osallistumista leirille, jolloin hinta leiriläiselle on edullisempi kuin 220 euroa. Tästä tiedotetaan tarkemmin kun asiasta on päätetty.

Otavan osallistumismaksuun on myös mahdollista hakea stipendiä joko koko maksuun tai puoleen siitä. Stipendijärjestelmän tarkoituksena on mahdollistaa leirikokemus mahdollisimman monelle. Stipendiä haetaan Kuksassa leirille ilmoittautumisen yhteydessä, jonka jälkeen hakeminen ei ole enää mahdollista. Lisää stipendistä voi lukea Otavan omilta sivuilta kohdasta /leirilaiselle/stipendi.

 

 

Tietoa aikaisemmista kesäleireistä:

Tammileiri 2019

Partiopiirin sudenpentuleiri Tammileiri järjestettiin 6-9.6.2019 Sauvon Ahtelassa. Tammileiri XVII Aarnivalkean teemana oli suomalainen kansanperinne.

Tammileiri 2004  Tammileiri 2007Tammileiri 2013Tammileiri 2016Tammileiri 2019

TMX LahjasaaressaLippukunnan oma kesäleiri Vasama 2018: Lippukunta järjesti oman kesäleirin 9-14.6.2018 Rymättylän Vienolassa. Tälle leirille pääsivät kaikki partiolaiset nuorimmista sudenpennuista alkaen. Lisäksi koko perhe pääsi tutustumaan leiriin 9.6.  Lisätietoa Vasama-leiristä omalla alasivulla.

Satahanka on Suomen Partiolaisten vesi- ja meripartiopainotteinen leiri. Leirille ovat tervetulleita kaikki tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Satahanka XIII järjestettiin 30.7-6.8.2018, ja lippukunta sekä koulutusalus s/y TMX osallistuivat leirille. Seuraava Satahanka järjestetään vuonna 2021, samana vuonna kuin Tall Ships Race tulee seuraavan kerran Itämerelle. Lisää Satahangasta omalla alasivulla.

Lippukunnan oma kesäleiri Vasama 2017

Vuoden 2017 kesäleiri pidettiin merellisessä ympäristössä, Lahjasaaressa. Tämä lounaissuomalaisen meripartiotoiminnan saaristotukikohta sijaitsee Paraisten lounaispuolella, Pensarin saaren eteläpuolella. Saari tarjoaa hienot puitteet partiotoiminnalle!

Leirillä päästiin niin purjehtimaan, viettämään iltaa leirinuotiolla, uimaan, tekemään leirirakennelmia  ja nukkumaan teltassa. Seikkailijoiden ja vanhempien ikäkausien leiri oli pe 9.6 – su 18.6, sudenpentujen ke 14.6-su 18.6.

Jollat Lahjasaaressa

 

 

 

 

 

Finnjamboree Roihu oli partiolaisten järjestämä Suomen suurin nuorisoelämys, joka huipentui kesällä 2016 suurleiriin Evolla. Roihu oli enemmän kuin jättimäinen kesäleiri. Se oli kokemus, jonka me kaikki osallistujat ikään katsomatta teimme yhdessä. Roihu oli jotain aivan uutta ja erilaista! Suurleirille pääsivät osallistumaan partiotermein kaikki tarpojat ja sitä vanhemmat. Tarkempaa tietoa leiristä voit lukea Roihun www-sivuilta http://roihu2016.fi

Roihu-leiri seikkailtiin Evon metsissä 20.-28.7.2016, ja lippukuntamme oli tietysti mukana! Seuraava Finnjamboree järjestetään vuonna 2022