Partioparaati 2023

Hali vii, hali vei, hali vum
Hali viivoo veivoo vum
Hali T, hali M, hali S
Hali TT MM S!

Näin sunnuntaina 7.5.2023 kajahtaa lippukuntahuutomme!

Paraatipäivä

Kutsun teidät kaikki 7.5. partioparaatiin, jossa tänä vuonna toivon näkeväni niin partiolaiset kuin partiolaisten vanhemmat sankoin joukoin. Kokoonnumme uudella partiokolollamme (Puistokatu 13, samalla pihalla) sunnuntaina 7.5. kello 10.15. Kololta suuntaamme ensiksi Mikaelinkirkon mäkeen, jossa annetaan partiolupauksia, ansioituneille partiolaisille luovutetaan ansiomerkkejä sekä otetaan yhteiskuva.
Ansiomerkkien ja yhteiskuvan päätteeksi palaamme kololle, jossa nautitaan jokaisen partiolaisen omat eväät. Varaathan reilusti eväitä, leipää, hedelmiä ja mehua. Tärkeintä on, että jaksat eväiden voimin koko paraatin ajan Kololta Tuomiokirkolle, missä juhlallisuudet pidetään ja sieltä takaisin kololle eli noin kello 16 asti. Partioparaatin päätteeksi kololla nautitaan perinteiset pullat ja kahvit. Huomio kaikki äidit ja isät! Jotta pullatarjoilu onnistuisi, toivomme, että autatte vanhempainneuvostoa pullatalkoissa. Toiveena on, että jokainen perhe toisi Kololle yhteisesti nautittavaksi 10-15 kpl kotitekoisia pullia. Pullahetken jälkeen suunnataan katseet tulevan kesän leireihin ja purjehduksiin.

Paraatiharjoitukset

Paraatia varten on tietenkin perinteiset paraatiharjoitukset. Tänäkin vuonna harjoitukset pidetään Ruissalon kansanpuistossa keskiviikkona 3.5. kello 18.00- noin 19.30. Varaathan mukaasi pienet eväät ja säänmukaisen vaatetuksen.

Aktiivisuuskilpailu

Motivoidakseen osallistumaan paraatiharjoituksiin ja partioparaatiin, lippukunta on julkaissut aktiivisuuskilpailun. Lippukunta palkitsee aktiivisimman ikäkauden, jolla on sekä partioparaati että paraatiharjoitukset yhteenlaskettuna isoin osallistumisprosentti. Palkinto julkaistaan partioparaatissa, joten kannattaa tulla paikalle.

Vaihtopörssi

Kololla on vielä runsaasti partiopaitoja, polvihousuja, kenkiä ja polvisukkia. (huom! Polvisukat myytävänä) Nyt rohkeasti vaihtamaan pieneksi jääneitä varusteita sopivamman kokoisiin. Tuomalla vanhan puseron tai housut voit vaihtaa varusteen toiseen sopivaan kokoon. Tämä onnistuu helposti esimerkiksi partiovarusteiden vaihtopörssissä kokousten yhteydessä. Katso myös lippukunnan ohje partioasusta.

Lippukunnanjohtaja
Vesa-Matti Karjalainen