Tervetuloa kevätkokoukseen

Keskiviikkona 17.3.2021

Hyvät jäsenet!

Tervetuloa yhdistyksen kevätkokoukseen keskiviikkona 31.3.2021 kello 19:30. Kokous pidetään etäyhteyksiä hyödyntäen lippukunnan kololla, Puutarhakatu 24, 20100 Turku.

Kaikilla 15-vuotta täyttäneillä ja sitä vanhemmilla jäsenillä on äänioikeus.

KOKOUKSEN ASIAT:

  1. Kokouksen avaus
  2. Kokouksen järjestäytyminen
  3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
  4. Kokouksen esityslistan hyväksyminen
  5. Turun Mikaelin Siniset ry:n vuosikertomus vuodelta 2020
  6. Turun Mikaelin Siniset ry:n tilinpäätöksen vahvistaminen vuodelta 2020
  7. Vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille tilivelvollisille
  8. Kokouksen päättäminen

Oikeusministeriön koronaohjeistuksen mukaisesti tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen, viimeistään tiistaina 30.3. Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa osallistuuko tilaisuuteen etäyhteydellä vai fyysisesti paikan päällä. Kokousaikana voimassaolevan koronasta johtuvan kokoontumisrajoituksen mukaisesti voimme joutua rajoittamaan paikan päällä fyysisesti osallistuvien henkilöiden lukumäärää ilmoittautumisen mukaisessa järjestyksessä. Tämänhetkinen tieto fyysisestä kokoontumisrajoituksesta on kuusi (6) henkilöä.

Etäyhteydellä osallistumiseen tarvitset internet-yhteydellä varustetun tietokoneen, tabletin tai puhelimen. Etäyhteys järjestetään Zoom-sovelluksen avulla, jonka voi ladata omalle laitteelle etukäteen. Tarkemmat ohjeet etäyhteydellä osallistumisesta lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Partiolippukunta Turun Mikaelin Siniset ry:n hallitus