Tervetuloa perhepartioon!

Tervetuloa mukaan Turun Mikaelin Sinisten perhepartioon!
𝗦𝘂𝗻𝗻𝘂𝗻𝘁𝗮𝗶𝗻𝗮 𝟮𝟬.𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟬 𝗸𝗲𝗹𝗹𝗼 𝟭𝟱.𝟬𝟬 – 𝟭𝟲.𝟯𝟬
Turun Mikaelin Sinisten ensimmäinen perhepartioryhmä toivottaa tervetulleiksi kaikki alle kouluikäiset lapset perheineen! Mukaan perhepartiotoimintaan voivat tulla kaikki kiinnostuneet perheet, eli aiempaa partiokokemusta ei tarvita!
Perhepartio on partiomaista toimintaa, joka on suunnattu alle 7-vuotiaille lapsille perheineen. Sen tarkoituksena on partioon tutustuttamisen ohella antaa lapsiperheille yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Vanhemmilla on mahdollisuus harrastaa yhdessä lapsen kanssa ja samalla tavata muita samanhenkisiä vanhempia säännöllisesti. Se on oiva kanava sekä lapsille että aikuisille tulla mukaan partiotoimintaan pidemmäksikin aikaa.
⚜ Perhepartio tarjoaa esimakua siitä, mitä yli 7-vuotiaat ja aikuiset voivat partiossa tehdä.
⚜ Perhepartiossa tutustutaan toisiinsa, muihin partiolaisiin, partiolaisten perinteisiin, arvoihin ja tavoitteisiin leppoisassa tahdissa, ilman pakkotahtisuutta.
⚜ Perhepartiossa tehdään retkiä, leikkejä, askartelua sekä puuhaa lapsille ja aikuisille.
⚜ Perhepartio on partiohauskaa sisällä ja ulkona, lähellä ja kaukana koko perheellä.
⚜ Perhepartiolaisilla on mahdollisuus osallistua lippukunnan järjestämiin tilaisuuksiin, leireille, tapahtumiin ja tempauksiin.
Perhepartiossa ei kuitenkaan haluta viedä sudenpentuikäkauden uutuudenviehätystä ja partio-ohjelman mukaiset aktiviteetit ja kokemukset säästetään sudari-ikään. Partiomaisuus kuitenkin muistetaan ja partioperinteitä ylläpidetään.
Jokaisella alle kouluikäisellä tulee olla toiminnassa mukana vähintään yksi aikuinen omasta lähipiiristä: se voi olla äiti, isä, kummi, isovanhempi tai joku muu tuttu ja turvallinen aikuinen. Alle kouluikäiset lapset osallistuvat toimintaan aina mukana olevan aikuisen vastuulla ja valvonnassa. Perhepartioon ovat tervetulleita osallistumaan myös perheen vanhemmat sisarukset.
Ensimmäinen kokoontuminen / infotilaisuus on Turun Mikaelin Sinisten kololla,
Sunnuntaina 20.9.2020 kello 15.00 – 16.30
Osoitteessa Puistokatu 13 (Puutalo Puistokadun ja Puutarhakadun kulmassa).
Lisätietoja antaa perhepartiovastaava:
Jani Tätilä
0505365346