Kasvokkain tapahtuvan partiotoiminnan tauko jatkuu kevätkauden loppuun asti

12.3.2020

Turun Mikaelin Siniset keskeyttää viikoittaisen toimintansa sekä retket tästä päivästä 12.3. alkaen ainakin 15.4. asti Suomen Partiolaisten ohjeistuksen mukaisesti koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Lisätietoa saat: https://www.partio.fi/ajankohtaista/partiotoiminta-toistaiseksi-tauolle-koronaviruksen-takia/

Tämä tarkoittaa samalla, että kevätretkeä 21-22.3.2020 Rymättylän Vienolassa ei järjestetä.

Lisäys 8.4.2020:

Kasvokkain tapahtuvan partiotoiminnan tauko jatkuu kevätkauden loppuun asti Suomen Partiolaisten ohjeistuksen mukaisesti: https://www.partio.fi/ajankohtaista/kasvokkain-tapahtuvan-partiotoiminnan-tauko-jatkuu-kevatkauden-loppuun/

Tämä tarkoittaa, että huhti-toukokuulle suunniteltuja tapahtumia (kuten yrjönpäiväjuhla ja partioparaati) ei järjestetä. Tämän lisäksi ajaksi 11-14.6.2020 suunniteltu lippukunnan kesäleiri on peruutettu. Lippukunnan sääntömääräinen kevätkokous pidetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Piirileiri Otavaa ei ole ainakaan vielä peruutettu. Lisäksi kesällä pystynemme järjestämään purjehduksia. Koska normaaliin toimintaan palaamisen aikataulusta ei voida vielä sanoa varmasti, ei kesän purjehduksille ilmoittautumista ole vielä avattu. Purjehduksista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Partiotoiminta ei kuitenkaan lopu kevään osalta kokonaan: Tulemme julkaisemaan viikoittain partioaiheisen haasteen, johon kukin lippukuntalainen voi halutessaan itsenäisesti osallistua. Ensimmäinen haaste julkaistaan pääsiäisen jälkeisellä viikolla.

Lisäys 24.4.2020:

Piirileiri Otava siirtyy vuoteen 2021. Leiri järjestetään Maisaaressa 10.–17.6.2021.

Partiolippukunta Turun Mikaelin Siniset ry:n hallitus