Keskiviikkona 4.9 Lounais-Suomen Partiopiiri järjestää syksyn suuren avajaisiltanuotion
Vartiovuoren kesäteatterissa, Tähtitorninkatu 2, Turun Vartiovuorella.

Kokoonnutaan kaikki eli partiopojat perheineen klo 17.45 Tähtitorninkadun päässä Vartiovuorella ruotsinkielisen vanhusten palvelutalon ”Hemmet” kulmalla. Ole ajoissa paikalla. Lähdetään siitä yhdessä teatterin katsomoon (katettu eli sade ei meitä haittaa pitämästä hauskaa). Luvassa laulua, jota siivittävät mainiot Turun Partiolaulajat kitaroineen ja rumpusetteineen. Illassa myös fiilistellään vielä kesän Tammileiriä, Aarnivalkeaa. Aarnikin on luvannut tulla moikkaamaan tuttuja partiolaisia.

Lauluvihot saamme teatterilta, mutta oma istuinalusta voi olla itselle mukava, mutta ilmankin pärjää. Tapahtuma on maksuton eikä tarvitse erillistä ilmoittautumista. Ole vain ajoissa paikalla!

Tapahtuman järjestää Turun Partiolaiset ry. Mennään ihan kaikki!

Kategoriat: Yleinen