Kutsu Partioparaatiin 5.5.2019

Hali vii, hali vei, hali vum
Hali viivoo veivoo vum
Hali T, hali M, hali S
Hali TT MM S!

Näin sunnuntaina 5.5.2019 kajahtaa lippukuntahuutomme!

Kutsun teidät kaikki 5.5 partioparaatiin, jossa tänä vuonna toivon näkeväni niin partiolaiset kuin partiolaisten vanhemmat sankoin joukoin. Kokoonnumme partiokololla sunnuntaina 5.5 kello 10.15. Kololta suuntaamme ensiksi Mikaelinkirkon mäkeen, jossa ansioituneille partiolaisille jaetaan ansiomerkkejä sekä otetaan yhteiskuva.
Ansiomerkkien ja yhteiskuvan päätteeksi palaamme kololle, jossa nautitaan jokaisen partiolaisen omat eväät. Varaathan reilusti eväitä, leipää, hedelmiä ja mehua. Tärkeintä on, että jaksat eväiden voimin koko paraatin ajan Kololta Tuomiokirkolle, missä juhlallisuudet pidetään ja sieltä takaisin kololle eli noin kello 16 asti. Partioparaatin päätteeksi kololla nautitaan perinteiset pullat ja kahvit. Huomio kaikki äidit ja isät! Jotta pullatarjoilu onnistuisi, toivomme, että autatte vanhempainneuvostoa pullatalkoissa. Toiveena on, että jokainen perhe toisi Kololle yhteisesti nautittavaksi 10-15 kpl kotitekoisia pullia. Pullahetken jälkeen suunnataan katseet tulevan kesän leireihin ja purjehduksiin.

Paraatia varten on tietenkin perinteiset paraatiharjoitukset. Tänäkin vuonna harjoitukset pidetään Ruissalon kansanpuistossa maanantaina 29.4 kello 18.00-20.00. Varaathan mukaasi pienet eväät ja säänmukaisen vaatetuksen.

Kololla on vielä runsaasti partiopaitoja, polvihousuja, kenkiä ja polvisukkia. (huom! Polvisukat myytävänä) Nyt rohkeasti vaihtamaan pieneksi jääneitä varusteita sopivamman kokoisiin. Tuomalla vanhan puseron tai housut voit vaihtaa varusteen toiseen sopivaan kokoon.

Lippukunnanjohtaja
Erkkitapani ”ET” Hintsa