Adventtikalenterit

Nyt valmiina!

adventtikalenterien myynti alkaa

Adventtikalenteri on partiolaisten merkittävimpiä varainhankintakampanjoita ja niitä on myyty jo 70 vuotta. Kalenterin hinta on 7 euroa ja lippukuntamme käyttää adventtikalenterimyynnistä saatuja tuloja (jokaisesta myydystä kalenterista lippukuntamme saa 2,90€) muun muassa partiovarusteiden hankkimiseen, leirimaksuihin ja –matkoihin, sekä purjeveneemme kunnostukseen. Tänä vuonna Elina Warstan kuvittaman kalenterin kuva on talvinen ja metsäinen.

Aikaisempien vuosien tapaan parhaat kalenterimyyjät palkitaan. 10 kalenteria myyneet saavat tonttumerkin, joka on partioasun hihaan tai vaikka reppuun kiinnitettävä kangasmerkki. 20 kalenteria myyneet saavat lisäksi ea-pakkauksen. Jos myy 50 kalenteria saa ea-pakkauksen ja hopeisen tonttumerkin ja 100 myydyn kalenterin jälkeen saa kultaisen tonttumerkin ja ea-pakkauksen.

Kalenterien jako tapahtuu koloilloissa viikoilla 41 ja 42 ja varsinaisen myynnin saa aloittaa 15.10. Aluksi jokaiselle jaetaan 10 kpl kalenteria. Lisäkalentereita saa niin ikään koloilloissa ja ennen uuden kalenterimäärän saantia on edellisten kalenterien myyntisumma tilitettävä.

Nyt on huippumahdollisuus hankkia itselle tonttumerkki ja ja tulevia haavereita varten ea-pakkaus. Myydyistä kalentereista saadut rahat ja myymättä jääneet kalenterit palautetaan viimeistään viikolla 47 ( viim.26.11) koloillassa kalenteriketulle. Jos et pääse koloiltoihin, mutta olet kiinnostunut kalenterien myynnistä tai ostosta, ota yhteyttä kalenterikettuun.

Lippukunnan kalenterikettuna toimii

Vesa-Matti Karjalainen ja kalenterien jaon sekä rahojen tilityksen vastaanottojen lisäksi kaikki adventtikalenterimyyntiin liittyvät kysymykset ovat tervetulleita. (, 0443797447)