Vasama

Turun Mikaelin Sinisten Erikois-Vasama on täällä!

Kesä porskuttaa jo aivan kulman takana ja kesän suunnitelmat ovatkin lippukunnassa hyvin pitkällä. Leirejä on tarjolla sudenpennuista aikuisille asti, purjehduksia unohtamatta! Nyt kun Satahangan varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt, onkin aika suunnata katseet tulevaan lippukunnan Erikois-Vasamaan. Erikois-Vasama on koko lippukunnalle suunnattu leiri 9.-14.6.2018. Leiriä pidämme tänä vuonna Vienolan leirintäalueella Rymättylässä, vajaan 40 kilometrin päässä Turusta.

Leirin hinta on vanhempainneuvoston tuen ansiosta vain 40€ kaikille leiriläisille (alkuperäinen hinta 75€). Leirin aikana seikkaillaan alueen metsissä, purjehditaan s/y TMX:llä ja lippukunnan jollalla, sekä nautitaan partioleirin aidosta tunnelmasta!

Koko perhe tutustumaan leirille

Voisitko enempää toivoa? Kyllä voit! Nyt sinulla vanhempi on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan yhdessä poikasi kanssa partioleirin tunnelmaan sekä lippukunnan leiri- ja venekalustoon oikein kunnolla! Nimittäin aloitamme leirin lauantaina 9.6 Vienolassa koko perheen voimin. Pääset siis tutustumaan kuinka ne poikien teltat nousevat metsän siimekseen ja millaista se paljon puhuttu leiriruoka on. Lauantaipäivän ohjelma on ilmainen kaikille vanhempainneuvoston tuen johdosta. Lauantain ohjelmaan ilmoittautumisesta tulee tarkemmat ohjeet toukokuussa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voit leirille palauttamalla ilmoittautumislomakkeen suoraan leirinjohtajalle tai oman ryhmäsi johtajalle, joka toimittaa sen hänelle. Leiri-ilmoittautuminen päättyy partioparaatissa sunnuntaina 6.5.2018! Leirille voi ilmoittautua vielä 13.5. asti lähettämällä sähköpostia leirinjohtajalle (erkkitapani.hintsa@gmail.com). Kirjoita sähköpostiin leirikirjeessä pyydetyt tiedot. Tarkemmat maksutiedot sekä muut leiriä koskeva informaatio toimitetaan sähköpostilla tapahtumaan osallistuville ilmoittautumisajan päätyttyä.

Terveisin lippukunnanjohtaja sekä leirinjohtaja,
Erkkitapani Hintsa
erkkitapani.hintsa@gmail.com
040-7428643

Leirikirje pdf-tiedostona