Vasama

Turun Mikaelin Sinisten oma kesäleiri Vasama

Oma kesäleiri järjestetään kesällä 2019 viikkojen 30 ja 31, eli 22.7-4.8, välisenä aikana. Leiri ei siis ole näin pitkä, mutta järjestetään mainitun ajan sisällä. Aika tarkentuu tästä vielä. Sudenpennuille järjestetään myös oma leiri, Tammileiri, lisätietoa kesäleiri-alasivulta.

Vuoden 2018 leiri

Vuoden 2018 Erikois-Vasama oli koko lippukunnalle suunnattu leiri 9.-14.6.2018. Leirin pidimme  Vienolan leirintäalueella Rymättylässä, vajaan 40 kilometrin päässä Turusta.

Leirin hinta oli vanhempainneuvoston tuen ansiosta vain 40€ kaikille leiriläisille (alkuperäinen hinta 75€). Leirin aikana seikkailtiin alueen metsissä, purjehdittiin s/y TMX:llä ja lippukunnan jollalla, sekä nautittiin partioleirin aidosta tunnelmasta!

Koko perhe tutustumaan leirille

Vanhemmat pääsivät tutustumaan partioleirin tunnelmaan sekä lippukunnan leiri- ja venekalustoon oikein kunnolla! Aloitimme leirin lauantaina 9.6 Vienolassa koko perheen voimin. Vanhemmat pääsivät tutustumaan kuinka ne poikien teltat nousevat metsän siimekseen ja millaista se paljon puhuttu leiriruoka on.