Meritoiminta

Ajankohtaista: Kevään 2017 purjehdukset

Koulutusaluksellamme s/y TMX on syksyllä sekä iltapurjehduksia että viikonloppupurjehduksia. Kesällä järjestetään myös matkapurjehdus. Katso tarkemmat tiedot purjehduskalenterista: Purjehduskalenteri 2017

Muista tutustua myös ohjeisiin mitä purjehdukselle pitää ottaa mukaan ja kotisataman sijantiin (S-Marin). Huomaathan että kotisatama on vaihtunut viime vuodesta.

Huom: Täältä www-sivuilta löydät jatkossakin ajantasaisen purjehduskalenterin.

Ennakkotietoa tulevista vuosista

Lippukunnan matkapurjehdus on jo useampana vuotena järjestetty juhannuksen jälkeen. Lähtö on ollut juhannuksen jälkeisenä tiistaina, ja purjehduksen kesto on ollut reilu kaksi viikkoa. Purjehdus koostuu useammasta osasta eli legistä. Joillekin legeille voivat osallistua kaikki jäsenet nuorimmasta sudenpennusta alkaen, ja osa legeistä sopii pojille seikkailijoista ylöspäin.

Vuosi 2017

Vuoden 2017 matkapurjehdus alkaa heti Juhannuksen jälkeen ja on kestoltaan noin kolme viikkoa. Lisätietoa matkapurjehduksesta kevään aikana. Lippukunnan oma kesäleiri Vasama järjestetään 8-16.6.2017 välisenä aikana Lahjasaaressa, ja s/y TMX on luonnollisesti mukana leirillä.

Syksyllä vene liikkuu jokaisena viikonloppuna elokuun alusta lokakuun puoleenväliin asti!

Lisätietoa

Vastuukippari

Joni Kuusisto

joni6sto[ät]gmail.com

040 5722987